I de seneste måneder er der sket noget skelsættende på børsmarkedet. Renten på statsobligationer er begyndt at stige, og hvis udviklingen fortsætter, kan det få stor betydning for dig som privat investor.

Det mener i hvert fald aftens oplægsholder, Morten Kongshaug, der er aktiestrateg og partner i Copenhagen Allocation Partner.

I de seneste mange år har private investorer ellers haft stor glæde af de globale vækstaktier – især inden for IT-industrien – der er blevet ved med at overraske med utrolige afkast.

Men nu kan en såkaldt aktie-rotation være i gang, og så gælder det, som investor, om at ændre sin tankegang.

I dette webinar vil Morten Kongshaug beskrive, hvad de stigende renter kan betyde for aktiemarkedet i 2021. Skal vi holde fast i vores dyre vækstaktier? Og hvor finder vi ellers vækst? Han vil samtidig forholde sig til aktiemarkedet både i USA og Europa, for hvordan investerer vi med et ”Koldt” Europa og et ”brændvarmt” USA?

Morten Kongshaug har en lang og profileret karriere som blandt andet chefanalytiker hos Nordea, Nykredit, Danske Bank og senest Industriens Pension. I dag er Morten Kongshaug er aktiestrateg og partner i Copenhagen Allocation Partner, som han startede i 2018.

Avatar photo

Morten Kongshaug

Morten Kongshaug er aktiestrateg og partner i Copenhagen Allocation Partner som han startede i 2018. Morten har en lang og profileret karriere som blandt andet chefanalytiker hos Nordea, Nykredit, Danske Bank og senest Industriens Pension.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

4 kommentarer