Tilmeld dig her!

Her kan du blive medlem af Invested.dk.
Hvis du vil læse mere om de forskellige medlemsfordele tryk her

Invested.dk samarbejder med Markets

Du kan få en kuponkode til et års gratis medlemsskab af invested.dk, hvis du vælger handelsplatformen Markets til din trading af værdipapirer. Læs mere her.

_________________________________________________________

Vælg dit medlemsskabs niveau

Du kan til hver en tid afmelde dit medlemskab, når du er logget ind som medlem under “profil”. Læs mere her om vores medlemsbetingelser

Vilkår og FAQ omkring AI Alpha Labs investeringsanalyser:

• Hvorfor kaldes AI Alpha Labs rapport for investeringsanalyse, er det ikke investeringsrådgivning?
AI Alpha Labs rapport med 5 danske aktieforslag er investeringsanalyse og udgør ikke individuel investeringsrådgivning. Hermed menes, at rapporten ikke indeholder personlige anbefalinger til det enkelte medlem, da AI Alpha Lab ikke har mulighed for at foretage en individuel vurdering af og tilpasning til det enkelte medlems forhold såsom viden, investeringserfaring, økonomi, risikoappetit m.v. Medlemmet er selv ansvarlig for alle investeringsbeslutninger, og strategien bør alene fungere som input til medlemmets egen investeringsproces og ikke som en enkeltstående strategi.

• Hvad er betingelserne for modtagelse af AI Alpha Labs investeringsanalyse rapport?
Læs betingelserne for modtagelse af rapporten her.

• Hvad koster investeringsanalyse rapporten fra AI Alpha Lab?
Som en del af en større aftale med AI Alpha Lab har Invested.dk fået mulighed for at gøre rapporten med AI Alpha Labs månedlige Danish High Conviction Portfolio tilgængelig for Premium medlemmer som en del af deres medlemskab. Med andre ord er rapporten inkluderet i Premium medlemskabet.

Kategorier

Deltag i debatten

Meld dig ind i vores fællesskab på Facebook, hvor vi hjælper hinanden med at investere.

Besøg gruppen