Hver eneste dag leder tusindvis af danskere efter nyt job og samtidig søger hundredvis af virksomheder nye medarbejdere. Men metoden til at finde de rette match er meget subjektiv, ineffektiv og giver ofte dårlige resultater. Det ændrer Speedrecruiters på.

Speedrecruiters har skabt en unik SaaS-løsning, der sikrer en objektiv rangering og selektering af alle kandidater. Det er godt for jobansøgere, der er kvalificerede, men som alligevel sorteres fra af forskellige subjektive grunde som f.eks. køn, alder eller etnicitet. Det er også godt for virksomhederne, der ikke blot kan undgå dyre fejlansættelser, men også kan få flere og mere kvalificerede medarbejdere – ved at bruge langt færre ressourcer.

Dette opnår Speedrecruiters’ system gennem bl.a. et virtuelt jobinterview der giver alle kandidater samme forudsætninger og et bagvedliggende system, der leverer objektive og fuldt sammenlignelige data til virksomheden om kandidaterne, som systemet samtidig kan rangordne – alene baseret på data. Dertil kan der bl.a. laves jobopslag på jobportaler, automatiske mødeindkaldelser, upload af dokumenter, fuld statistik og rapportering.

Speedrecruiters har allerede hjulpet over 300 virksomheder, løst over 1.500 rekrutteringsopgaver og mere end 90.000 kandidater har anvendt systemet. Speedrecruiters’ løsninger egner sig til alt fra små til store virksomheder, og blandt eksisterende kunderne findes bl.a. Semler Group, BEVOLA A/S, Billund Aquaculture m.fl.

Nu går Speedrecruiters på børsen for at ekspandere yderlige i Danmark, Sverige og Nordtyskland. På dette investorwebinar med Speedrecruiters vil selskabets direktion præsentere selskabets investeringscase og formålet med børsnoteringen.

The Speedrecruiters Company noters på Nasdaq First North Denmark med første tegningsdag 20. september til en pre-money valuation på 30 millioner kroner. Sidste tegningsdag er den 1. oktober og første handelsdag er 8. oktober med tickeren “SPEED”.

Avatar photo

Michael Lunderskov

Michael Lunderskov, CEO, CCO & Founder. Michael er uddannet cand.merc. fra CBS og har i mange år arbejdet med strategisk planlægning, salg og
marketing samt været filmproducent. Som ansvarlig for Dun & Bradstreet’s marketing services var Michael involveret i internationale projekter om anvendelse af Big Data/MetaData og de ydelser, der kunne udvindes herfra, herunder anvendelse af Predictive Data til bl.a. analyser af virksomheders livscyklus, ratingsystemer m.m. Erfaringerne bl.a. herfra har dannet basis for konceptet bag Speedrecruiters

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar