Aalborg-virksomheden Scandinavian Medical Solutions har med blot seks ansatte fået realiseret en omsætning på over DKK 50 millioner og går nu på børsen med en mission om at øge scannings-kapaciteten i hele verden

På dette gratis webinar for invested.dk vil CEO Jens Krohn og CPO Jens Paulsen fortælle mere om selskabet, og hvordan du kan være med i børsnoteringen.

Scandinavian Medical Solutions er en succesfuld handelsvirksomhed i Aalborg, der øger scannings-kapaciteten globalt gennem specialiseret indkøb og videresalg af brugt billeddiagnostisk udstyr af høj kvalitet. MR, CT og PET/CT-scannere er blandt det dyreste og mest komplekse udstyr, der findes på et hospital og de tonstunge følsomme maskiner kan kun transporteres, samles og vedligeholdes af specialiserede fagfolk med erfaring og tekniske færdigheder.

Derfor tilbyder Scandinavian Medical Systems en komplet business til business løsning, som garanterer maskinens kvalitet og funktionalitet. Scandinavian Medical Solutions tilbyder hospitaler og klinikker verden over et tilgængeligt, pålideligt og bæredygtigt økosystem for handel med scanningsudstyr og skaber dermed grundlag for en cirkulær økonomi, hvor eksisterende materiel får nyt liv i stedet for bare at blive smidt ud.

I stedet for at udmarve pengekassen hver gang nyt udstyr er påkrævet, kan hospitaler på grund af Scandinavian Medical Solutions få nyt brugt udstyr af meget høj kvalitet, men væsentligt billigere og uden selv at skulle stå med ansvaret for, at udstyret bliver installeret. Skal et hospital akut bruge en scanner, kan Scandinavian Medical Solutions levere midlertidige mobile scanningsløsninger; præcis som en lånebil, når bilen er til reparation.

Scandinavian Medical Solutions har over de sidste tre år bevist, at deres løsning sparer ressourcer og øger globale diagnosticeringskapacitet, men organisationen skal bruge mere kapital til at forløse den stadigt stigende internationale efterspørgsel efter kvalitetsudstyr. For at kunne eksekvere på vækststrategien planlægger Scandinavian Medical Solutions optagelse til handel på Nasdaq First North Growth Market Denmark med samtidig udstedelse af nye aktier for DKK 27-30 mio.

Kapitalen skal fastnagle Aalborg-virksomheden som en afgørende spiller på markedet ved at øge lagerbeholdninger for hurtigere at kunne levere på akutte kundebehov og dermed øge top- og bundlinje. Derudover vil en øget kapital også understøtte fremtidige leje-baserede løsninger, som kan reducere udgifter på medicinsk udstyr endnu mere samt sikre en stabil indkomstkilde.

Siden selskabets stiftelse har Jens Krohn og team forøget omsætningen markant og forventer at realisere en omsætning på DKK 65–70 mio. i regnskabsåret 2020/2021. (Samt positiv EBITDA på mellem 10-12 mio DKK før IPO-omkostninger 2020/2021). Ledelsen forventer at kunne udbygge omsætningen til DKK 120-130 mio. i regnskabsåret 2023/2024.

Avatar photo

Jens Krohn

Jens Krohn, CEO, Scandinavian Medical Solutions

Se alle indlæg
Avatar photo

Jens Paulsen

Jens Paulsen, CPO, Scandinavian Medical Solutions

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar