Effektiv og miljørigtig produktion af madvarer i verdensklasse er en hverdagsluksus, som mange mennesker i vores del af verden tager for givet. Men i størstedelen af verden kan det være forbundet med reel risiko at indtage mad, fordi der ikke er tilstrækkelig kvalitetssikring.

Den danske ingeniørvirksomhed Q-Interline, som midt i november går på børsen, har udviklet en teknologi, der gør det muligt for producenter af fødevarer at garantere, at de kender indholdet af deres produkter ned til de mindste delelementer. Dette er helt afgørende for at kunne leve op til de stadigt stigende krav, der er til både produktion og information fra myndigheder over hele verden.

Det kan du høre meget mere om på dette webinar, hvor Q-Interline fortæller om deres virksomhed i forbindelse med, at du snart kan investere i virksomheden via børsnoteringen.

Q-Interline tilbyder som de eneste på verdensmarkedet en end-to-end-løsning, som indbefatter både analyseudstyr, rådgivning, implementering og en software-licens til at overvåge målingerne på afstand og samle værdifulde data i realtid. Det giver fødevarevirksomheder mulighed for at mindske madspild og reducere den negative påvirkning af miljøet. Q-Interline rammer dermed ind i nogle stærke megatrends, som i disse år tager til i styrke.

Teknologien er patenteret, produktet unikt og skalerbart, og efterspørgslen stor. Nu skal løsningen udbredes internationalt, så flere virksomheder kan undgå fejl og spild af ressourcer i produktionen.

Markedet for specialiseret analyseudstyr vokser i takt med den stadigt stigende efterspørgsel fra fødevareproducenter i hele verden. Teknologien skal udbredes til fødevareindustrier verden over, gå direkte efter at vinde allerede modne markeder, samt opruste organisationen fra at være udviklings- og teknologiorienteret til også at blive gearet til globalt salg.

Gennem Q-Interlines historie er en stor del af virksomhedens profit blevet geninvesteret i teknologi og produktudvikling. Derfor søger Q-Interline ikke kapital til yderligere produktudvikling. Nu skal der opbygges en international salgsstyrke, der skal imødekomme den stigende efterspørgsel og sætte fart på Q-Interlines internationale omsætning.

Med børsnoteringen på First North-børsen i Danmark går Q-Interline efter at indhente DKK 20-25 millioner til at understøtte en international vækstrejse med fokus på salg. Målet er at løfte omsætningen fra DKK 20 millioner i 2020 til DKK 100 millioner i 2025.

Avatar photo

Martin Roithner Henriksen

Martin Roithner Henriksen, CEO & Partner of Q-Interline

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar