Den danske virksomhed Shape Robotics A/S står foran en kæmpe vækstmulighed, og den vil virksomheden gerne udnytte med en kapitaludvidelse, som du kan være med i!

På dette gratis sær-webinar vil selskabets CEO fortælle dig mere om Shape Robotics, og de store muligheder som selskabet lige nu står foran.

Shape Robotics gik allerede på børsen i 2020, og siden er aktiekursen steget markant – blandt andet på grund af stor ordretilgang. Fundamentet under Shape Robotics succes er deres unikke Fable-robotsystem, der er udviklet til undervisning af skolebørn verden over. Systemet tillader børnene at skabe deres egen programmerbare robot i løbet af få minutter, og systemet er så alsidigt, at det kan bruges i en lang række undervisningssituationer og ved særlige behov.

Det har vist sig, at robotterne udfylder præcis det behov som hundredvis af skoler – og sågar flere lande står med: Nemlig behovet for at klæde de nye generationer på til at tænke kreativt og innovativt i samarbejde med moderne højteknologi.

I foråret 2021 besluttede den rumænske regering for eksempel at bygge 1.175 såkaldte Smartlabs til landets skoler. Hver Smartlab indeholder teknisk udstyr til undervisning af 25 elever og skal efter planen også indeholde Fable-robotter fra Shape Robotics. Siden er der opnået enighed om, at Shape Robotics skal købe den rumænske distributør for at stå stærkere sammen omkring den potentielt meget store ordre.

Men projektet i Rumænien står langtfra alene. Shape Robotics har partnerskaber med ca. 50 forhandlere fordelt på 27 lande, og netværket udbygges løbende. Sammen med forhandlerne byder Shape Robotics ind på store og små projekter og udbud i de lokale markeder. Dette har indtil videre resulteret i, at over 8.000 aktive Fable-robotter i dag understøtter skolesystemer verden over.

Shape Robotics står med andre ord foran kæmpe muligheder. Og de skal udnyttes med en kapitaludvidelse som du kan høre meget mere om på dette webinar. Målet er en position som en førende robotvirksomhed på det globale EdTech marked.

Læs mere om kapitaludvidelsen her.

Avatar photo

David Johan Christensen

David Johan Christensen, CEO & Founder, Shape Robotics

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar