Vil du gerne investere i stabile kvalitetsaktier, der samtidig har mulighed for pludseligt at stige kraftigt? I dette webinar lærer du at finde stærke aktier, der opfylder kriterierne for både vækst og værdi. Samtidig finder vi to helt aktuelle aktier, der virker undervurderet af markedet, og som du selv kan handle med det samme.

Webinaret afholdes af den erfarne investor og underviser Anders Egsvang, der med inspiration fra investeringsguruer såsom Warren Buffett og Peter Lynch har udviklet sin egen metode til at spotte kvalitetsaktier med vækstpotentiale. Webinaret minder om det som Anders Egsvang afholdt i februar 2021, men materialet er opdateret og eksemplerne er aktuelle.

Normalt kan fundamentale investeringsstrategier nemlig opdeles i to hovedkategorier, vækst og value:

Når man investerer i vækstaktier leder man ofte efter aktier, der vækster meget målt på omsætning. Problemet med vækstaktier er dog, at de ofte handler til meget høje priser, hvilket gør dem til lette ofre for bratte kursfald, hvis de pludselig skuffer.

Strategier med fokus på value retter sig derimod efter virksomheder, der handler til en lavere pris end virksomhedens værdi. Problemet med value-aktier er dog ofte, at de vækster meget lidt, hvilket kan medføre underperformance i forhold til det generelle marked.

Som kvalitetsinvestor kombinerer Anders Egsvang de to tankegange. Det betyder, at han spotter virksomheder med høj vækst, som handler til en pris under virksomhedens værdi. Med strategien kan han finde aktier med højt afkastpotentiale, uden at tage en høj risiko

I dette oplæg får du en introduktion til, hvordan du spotter en kvalitetsaktie, og hvad der typisk kendetegner disse kvalitetsaktier og hvorfor en strategi med fokus på kvalitetsaktier er interessant i både gode og dårlige tider.

Anders Egsvang Rasmussen

Anders Egsvang Rasmussen er erfaren investor og underviser igennem sin egen kursus- og analysevirksomhed Anders Egsvang Investment Resarch. Anders Egsvang startede ud som daytrader med fokus på teknisk analyse og price action. Det gjorde ham i første omgang kendt som kortsigtet olie-trader, hvor han blandt andet fik omtale i flere landsdækkende medier.

I 2018 omlagde Anders Egsvang dog sin tilgang til investering fuldstændig og begyndte i stedet at studere value-investorer såsom Warren Buffett, Charlie Munger og Peter Lynch. På den baggrund udviklede Anders

Egsvang sine egne investerings-modeller baseret på fundamental analyse og GAARP-metoden.

Sideløbende med sin kursus- og analysevirksomhed har Anders Egsvang studeret Business Management på Syddansk Universitet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0 out of 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar