Drømmer du om stærke afkast? Så se med her.

Din nabo har sikkert en masse idéer til, hvilke aktier du skal købe. Men han rammer sjældent rigtigt. I dette webinar dropper vi naboen og gennemgår i stedet aktietips fra verdens bedste analytikere. Det er de analytikere, der rent faktisk kan dokumentere, at de rammer rigtigt langt mere end flertallet.

Vi har før bragt tips fra disse analytikere – og ved det seneste tip steg aktien mere end 300% i de efterfølgende uger.

Vi bruger forskellige analyse-sites til at dykke ned anbefalingerne blandt de bedste analytikere og investorer og præsenterer dem for dig på en måde, der er nem at forstå.

Det skal nævnes, at på trods af den dokumenterede dygtighed fra de valgte analytikere, er disse investeringstips helt for egen regning og risiko og udgør ikke individuel investeringsrådgivning. Afkast og risiko følges ad, så du bør passe på med at investere penge, som du ikke kan tåle at tabe.

Dette webinar er en del af vores tidligere forløb ”Bliv aktiehaj på fem uger”.

Erik Bork

Erik Bork er medejer af invested.dk og daytrader.dk samt medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har mange år som trader og investor, og er ofte i medierne, hvor han udtaler sig om markederne. Erik har desuden status som copytrader hos en stor international handelsplatform med et offentligt afkast. Som investor og trader har Erik fokus på specielt valuta, indekser og råvarer, særligt guld.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar