Den globale økonomi er under forandring i disse år, og det kan få stor betydning for verden i de næste generationer. Det er først og fremmest Kinas fremmarch, der for alvor piller ved den verden vi hidtil har kendt. Men hvad kan vi egentlig forvente som danskere og private investorer, når en ny økonomisk supermagt dukker op i horisonten?

I dette webinar zoomer vi ud, og ser på den globale økonomiske situation med særlig fokus på Kina.

På den korte bane var Kina det første land, der lukkede ned i forbindelse med Covid-19, men siden er det også Kina, der har oplevet det største økonomiske comeback blandt de store økonomier. Hvad betyder det for udsigterne for den kinesiske og globale økonomi? Og hvilke tendenser i Kinas økonomiske og politiske udvikling skal vi holde øje med i de kommende år? Og hvilken betydning kan det få for den økonomiske og politiske udvikling globalt.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Mathias Dollerup Sproegel

Som makroanalytiker er Mathias Dollerup Sproegel med til at tegne Sydbanks holdning til den økonomiske udvikling og sammenspillet med de finansielle markeder. Mathias beskæftiger mig primært med den globale økonomi og Kina. Mathias har været makroanalytiker i Sydbank siden september 2017. Han er uddannet Cand.Oecon fra Aarhus Universitet i 2017.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar