Coronakrisen har allerede udløst betingelsesløse checks til virksomheder og husholdninger, og i mange brancher ser man store flaskehalse i forhold til råvarer og levering.

Det er mange år siden, at økonomer sidst talte om inflation, men i de seneste måneder er flere og flere uvejrssignaler begyndt at vise sig i horisonten.

Inflation betyder kort og godt, at dine penge bliver mindre værd, og hvis inflationen for alvor tager til, kan det få enorme konsekvenser for dine investeringer. Men også for din løn og hele den økonomiske balance i verden.

I dette webinar gennemgår chefstrateg hos Nordea, Andreas Steno Larsen, bankens scenarier for inflation. Kommer den, og hvor alvorlig kan den risikere at blive? Andreas Steno forholder sig også til, hvordan man skal investere i de næste ti år, hvis inflationen bider sig fast.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Andreas Steno Larsen

Andreas Steno Larsen er chefstrateg hos Nordea, hvor han blandt andet beskæftiger sig med at analysere verdensøkonomien og bygge investeringsstrategier og økonomiske modeller til at forudsige fremtidens økonomiske landskab. Andreas Steno Larsen er en særdeles velanset strateg og har blandt andet optrådt på Bloomberg og i flere andre internationale makroøkonomiske medier.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar

 • Super som altid med Andreas. En bøn dog. Tror mange vil foretrækker at i vil lade spørgsmål vente til efter oplægsholderen er færdig.
  Der er spørgsmål på mange niveauer og ikke alle er nødvendigvis “begyndere”.
  I holder et højt niveau og det er i høj grad værdsat.
  Dette er en generel henvendelse fra mig til jer, men alligevel tillad mig at rose jeres moderatorer. Webinaret med Andreas i aftes var klassificeret for Øvede. I tilfælde med webinarer for begyndere, kan det være en god ide at “samle” folk op undervejs.
  Med venlig hilsen
  Peder Tonnesen