De fleste drømmer om at spotte en aktie som Facebook, Apple, Novo Nordisk eller Amazon tidligt i vækstfasen. I starten kan det være svært at vurdere om virksomheden kan ende med at være en god forretning. Men kan man lære at spotte disse aktier tidligt, også når deres værdisætning virker høj?

I dette webinar vil du få inputs til, hvordan en kvalitetsaktie som Facebook nogle gange kan spottes tidligt, hvad du skal se efter og hvordan du vurderer om en P/E på 400 er en høj eller fair værdisætning for en aktie i den tidlige vækstfase.

Anders Egsvang Rasmussen er erfaren investor og underviser igennem sin egen kursus- og analysevirksomhed Anders Egsvang Investment Resarch. Som kvalitetsinvestor kombinerer Anders Egsvang de to tankegange. Det betyder, at han spotter virksomheder med høj vækst, som handler til en pris under virksomhedens værdi. Med strategien kan han finde aktier med højt afkastpotentiale, uden at tage en høj risiko

Anders Egsvang Rasmussen

Anders Egsvang Rasmussen er erfaren investor og underviser igennem sin egen kursus- og analysevirksomhed Anders Egsvang Investment Resarch. Anders Egsvang startede ud som daytrader med fokus på teknisk analyse og price action. Det gjorde ham i første omgang kendt som kortsigtet olie-trader, hvor han blandt andet fik omtale i flere landsdækkende medier.

I 2018 omlagde Anders Egsvang dog sin tilgang til investering fuldstændig og begyndte i stedet at studere value-investorer såsom Warren Buffett, Charlie Munger og Peter Lynch. På den baggrund udviklede Anders

Egsvang sine egne investerings-modeller baseret på fundamental analyse og GAARP-metoden.

Sideløbende med sin kursus- og analysevirksomhed har Anders Egsvang studeret Business Management på Syddansk Universitet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0 out of 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar