Aktiemarkedet har været urolig i de sidste par uger, og især de populære tech-aktier har stået for skud. I dette webinar har vi inviteret professionel trader Peter Arendt, der bruger teknisk analyse til at aflure markedets bevægelser.

Peter Arendt ser nogle faresignaler i graferne, der i værste fald kan udløse en større lavine, men det kræver, at nogle særlige tekniske niveauer bliver brudt.

Webinaret er sat til 30 minutter, hvor Arendt vil analyserne graferne med os alle og identificere de områder, hvor man som privat investor skal være særlig opmærksom.

Webinaret er gratis, og det vil være muligt at stille skriftlige spørgsmål undervejs. Alle tilmeldte kan gense webinaret i arkivet under invested.dk

Vær opmærksom på, at dette webinar er sat til kl. 13:30, altså i dagtimerne.

Avatar photo

Peter Arendt

Peter Arendt er professionel handelsrådgiver med mange års erfaring som investor og rådgiver inden for aktie- og råvarehandel. Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med aktier, råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Peter driver til dagligt rådgivningssiden minagro.dk
  

Peter Arendt er forfatter til bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, og han har ofte optrådt som investeringsekspert i Millionærklubben på Radio 24/7 og i Børsen TV. Peter Arendt er desuden blevet portrætteret i Magasinet Penge & Privatøkonomi samt i bogen DAYTRADER fra 2015.

Peter er desuden erfaren underviser hos blandt andet daytrader.dk

I 2007 forudsagde Peter Arendt den finansielle krise i sin artikel ”Bank til bankerne”. Som et resultat af den artikel udnævnte Dagbladet Børsen Peter Arendt, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse af aktiekurser.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar