En del af Playlisten: Fundamental analyse

Til denne Talk får vi besøg af Lars Jørgens Rasmussen, han har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder og har vundet Børstens Investordyst to gange. Han er selvstændig og driver på 9. år virksomheden Formue- og investeringsrådgivning aps

Sidste gang Lars Jørgen Rasmussen gæstede os, var det til Talk’en: ”DOBBELTVINDER AF BØRSENS INVESTORDYST: SÅDAN SER JEG AKTIERNE I 2022” d. 18. januar 2022.

Her skrev vores medlemmer efterfølgende:

Meget anvendelige kommentarer til aktiemarkedet – og dejligt med detaljerede analyser af udvalgte danske virksomheder og brancher.” Thomas R.

”5 stjerner! Klart, interessant og informativt” Anders N.

Gå ikke glip af denne Talk, hvor Lars Jørgen Rasmussen igen vil give en skarp analyse af aktiemarkedet samt analysere udvalgte børsnoterede virksomheder fra Danmark for at se, om der er potentiale i de pågældende aktier.

Bemærk, vi opdaterer teksten og præciserer temaet yderligere ca. en måned før afholdelse – således får du det mest aktuelle og spændende oplæg.

Lars Jørgen Rasmussen

Lars Jørgen Rasmussen har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder. Han har en cand. polit. i rygsækken. Han har været aktieanalytiker, aktiedealer, porteføljemanager og aktiestrateg. På nu 9. år er han selvstændig med sit firma Formue- og Investeringsrådgivning. I 2017 og 2018 vandt han Børsens Investordysten.

Se alle indlæg
 
Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0
Vurderet til 0 ud af 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar