Flyselskaberne har været ekstremt udfordret igennem hele corona-pandemien. Samtidig har mange private investorer følt sig tiltrukket af selskabernes vigende aktiekurser, for rejselysten kommer vel tilbage igen, når pandemien er ovre?

I dette webinar tager aktieanalysechef i Sydbank, Jacob Pedersen, et kig på den aktuelle situation og de strukturelle udfordringer, som SAS og mange andre flyselskaber lige nu befinder sig i. Bedst som branchen vejrede morgenluft, ramte Omikron-varianten nemlig og satte det hele tilbage til start.

Flybranchen rummer bestemt muligheder for den private investor, men man skal være klædt godt på til at forstå, hvilke selskaber, der har chancer, og hvilke, der fortsat er pressede.

Jacob Pedersen afholdt også webinar for invested.dk i marts sidste år. Her viste det sig, at Jacob Pedersen ramte plet i sine analyser.

Avatar photo

Jacob Pedersen

Som Sydbanks aktieanalysechef udarbejder Jacob Pedersen bankens aktiestrategi. Han udstikker blandt andet Sydbanks holdning til investering i de globale aktiemarkeder og i de forskellige geografiske regioner.

Jacob dækker også personligt virksomhederne Vestas og SAS, som han derfor har indgående kendskab til.

Jacob Pedersen har været ansat i Sydbank siden 2002, han er bankuddannet og har en HD i finansiering, ligesom han er CFA Charterholder.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar