Lars Jørgen Rasmussen har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder og har vundet Børsens Investordyst to gange. I dette webinar vil Lars Jørgen Rasmussen først se hele den globale økonomi i helikopter-perspektiv. Hvad vil inflationen betyde for aktiemarkedet, og hvordan vil det se ud med væksten? Dernæst dykker Lars Jørgen Rasmussen ned i helt konkrete danske aktieselskaber, for at se, om der fortsat er potentiale i aktierne.

Dette er et rigtig godt webinar, hvis du vil have et pædagogisk og stærkt overblik over situationen på aktiemarkedet i øjeblikket.

Lars Jørgen Rasmussen har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder. Han har en cand. polit. i rygsækken. Han har været aktieanalytiker, aktiedealer, porteføljemanager og aktiestrateg. På nu 9. år er han selvstændig med sit firma Formue- og Investeringsrådgivning. I 2017 og 2018 vandt han Børsens Investordysten.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Lars Jørgen Rasmussen

Lars Jørgen Rasmussen har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder. Han har en cand. polit. i rygsækken. Han har været aktieanalytiker, aktiedealer, porteføljemanager og aktiestrateg. Siden 2014 har han været selvstændig med sit firma Formue- og Investeringsrådgivning. I 2017 og 2018 vandt han Børsens Investordysten.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

6 kommentarer