Monsenso er en dansk virksomhed, der hjælper, sundhedsregioner, kommuner og medicinalselskaber med patient monitorering, dataindsamling og behandlingsunderstøttelse indenfor psykiatri og neurologi.

I dette webinar fortæller vi om Monsensos kommende aktieemission, og hvordan du kan blive en del af den.

Mentale og neurologiske lidelser er den største sygdomsbyrde i verden. Det rammer en ud af fire personer i Europa hvert år svarende til en årlig omkostning på over 4% af BNP. Blot en ud af 10 patienter får i dag nogenlunde tilstrækkelig hjælp.

Vores mission er at skabe bedre mental sundhed til flere personer og lavere omkostninger.

Vores løsning bidrager til optimering af behandlingen for psykiske og neurologske lidelser og giver et detaljeret overblik over patienters mentale sundhed via indsamling af data om mental tilstand, adhærens og adfærd. Løsningen forbinder patienter, omsorgs personer og behandlere for at muliggøre en personligt tilpasset behandling, distance behandling samt tidlig opsporing og intervention.

Med løsningen giver vi patienterne mulighed for at få mere indsigt i deres mentale velvære, så de bedre kan håndtere deres lidelse og forbedre deres livskvalitet.

Monsenso løsningen er solidt baseret på forskning og certificeret som medicinsk udstyr, godkendt til brug i daglig klinisk behandling. Datasikkerhed er en prioritet for Monsenso og er derfor både certificeret i ISO27001 samt 13485.

Vores mål er at bidrage til øget patientindsigt og sikre at patienterne får den rette behandling på det rette tidspunkt.

Monsenso laver en aktieemission for at støtte vores vækstrejse og blive en central global B2B spiller inden for digitale sundhedsløsninger for mentale og neurologiske lidelser.

Udbudsperioden starter d. 26. november kl. 09:00 og slutter d. 9. december kl. 23.59.

Kom med på vores rejse og invester i bedre mental sundhed.

Thomas Lethenborg

CEO Monsenso

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar