I dette webinar er det lykkedes invested.dk at få endnu et interview med den ansete amerikanske analytiker Gary Brode.

Gary Brode er Managing Partner i amerikanske Deep Knowledge Investing, der leverer uafhængige aktie-analyser til bl.a. globale hedgefonde. Hans virksomhed anbefalede blandt andet salg kort før de store børsfald i forbindelse med Covid-pandemien, og senest advarede virksomheden sine kunder før de store fald i januar 2022. Der er derfor tale om en analysevirksomhed, der giver ganske præcise anbefalinger.

I dette interview taler vi med Gary Brode om udsigterne for inflation, og hvordan man som privat investor bør tænke og positionere sig i markedet. Gary Brode har en meget klar holdning til, hvad inflation risikerer at betyde for aktierne og økonomien.

Interviewet foregår på engelsk.

I forbindelse med dette interview tilbyder Gary Brode et særligt tilbud til alle brugere af invested.dk i en begrænset periode, der kan få en gratis prøve og tilbud på analyserne fra Deep Knowledgde Investing. Læs mere her.

 

 

 

 

 

Avatar photo

Gary Brode

Gary Brode er en anerkendt wall street-analytiker med base i New York. Han er founder og Managing Partner i Deep Knowledge Investing, der leverer investeringsanalyser til globale hedgefonde. Gary Brode har en fortid som Senior Portfolio manager hos Silver Arrow Investment Management, der over 8 år slog S&P500-indekset med næsten 100%.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar