En del af Playlisten: Aktier/Makrotrends

I dette webinar er det lykkedes invested.dk at få endnu et interview med den ansete amerikanske analytiker Gary Brode.

Gary Brode er Managing Partner i amerikanske Deep Knowledge Investing, der leverer uafhængige aktie-analyser til bl.a. globale hedgefonde. Hans virksomhed anbefalede blandt andet salg kort før de store børsfald i forbindelse med Covid-pandemien, og senest advarede virksomheden sine kunder før de store fald i januar 2022. Der er derfor tale om en analysevirksomhed, der giver ganske præcise anbefalinger.

I dette interview taler vi med Gary Brode om udsigterne for inflation, og hvordan man som privat investor bør tænke og positionere sig i markedet. Gary Brode har en meget klar holdning til, hvad inflation risikerer at betyde for aktierne og økonomien.

Interviewet foregår på engelsk.

I forbindelse med dette interview tilbyder Gary Brode et særligt tilbud til alle brugere af invested.dk, der kan få en gratis prøve og tilbud på analyserne fra Deep Knowledte Investing. Læs mere her.

 

 

 

 

 

Gary Brode

Gary Brode er en anerkendt wall street-analytiker med base i New York. Han er founder og Managing Partner i Deep Knowledge Investing, der leverer investeringsanalyser til globale hedgefonde. Gary Brode har en fortid som Senior Portfolio manager hos Silver Arrow Investment Management, der over 8 år slog S&P500-indekset med næsten 100%.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0
Vurderet til 0 ud af 5
0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar