Markedet er uroligt i disse dage. Krigen i Ukraine. Stigende energipriser. Vil centralbanker hæve renten? Mange faktorer spiller ind, og det kan være utrolig svært at gennemskue, hvor markedet bevæger sig hen. Men du kan få et kvalificeret bud hos os. 

Kom med til vores live webinar, hvor du på 40 minutter vil få et helikopterperspektiv på markedet lige nu af Peter Arendt. Peter er blandt landets ledende eksperter i teknisk analyse af kursgrafer, aktier, valuta samt råvarer. Peter har arbejdet som professionel analytiker de seneste 22 år.

Vi skal hele vejen rundt og høre om:

  • DAX (index over de 30 største virksomheder på den tyske børs)
  • OMXC25 ( index over de 25 største virksomheder på den danske børs) 
  • S&P 500 (index over de 500 største amerikanske virksomheder) 
  • Dollarkursen 
  • Guldprisen
  • Olieprisen 
  • Hvedeprisen
Avatar photo

Peter Arendt

Peter Arendt er professionel handelsrådgiver med mange års erfaring som investor og rådgiver inden for aktie- og råvarehandel. Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med aktier, råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Peter driver til dagligt rådgivningssiden minagro.dk
  

Peter Arendt er forfatter til bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, og han har ofte optrådt som investeringsekspert i Millionærklubben på Radio 24/7 og i Børsen TV. Peter Arendt er desuden blevet portrætteret i Magasinet Penge & Privatøkonomi samt i bogen DAYTRADER fra 2015.

Peter er desuden erfaren underviser hos blandt andet daytrader.dk

I 2007 forudsagde Peter Arendt den finansielle krise i sin artikel ”Bank til bankerne”. Som et resultat af den artikel udnævnte Dagbladet Børsen Peter Arendt, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse af aktiekurser.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar