Guldkorn fra eksperten!

Daytrader Nanna Fick har de seneste seks år beskæftiget sig fuld tid med daytrading, hun har brugt tusindvis af timer foran skærmen og udfyldt excel-ark til den store guldmedalje. Kom med til vores webinar og få del i hendes ekspertise. 

Nanna Fick lever af at aflure markederne alene ved at analysere kursgraferne og den daglige price-action. Nanna Fick har bidraget med sine skarpe betragtninger adskillige gange, og på dette webinar vil hun atter fortælle om sit syn på børsmarkedet nu og her. Hun vil desuden dele de metoder, som hun bruger til at analysere markedet, og som har gjort hende til en yderst succesfuld daytrader.  

Det handler ikke om at knække regnskaber og analysere nøgletal, men i stedet om at bruge teknisk analyse til aflure markedet minut for minut eller time for time.

Du kan følge Nanna på handelsplatformen eToro, en social handelsplatform, hvor der tilmed er mulighed for at handle aktier uden kurtage. Her kan du se både se Nannas portefølje og kopiere sammensætningen.

Opret en konto på Etoro og kopier Nanna Fick

Få også en guide til, hvordan du kopierer Nanna Fick her.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Nanna Fick

Nanna Fick er en professionel daytrader, som underviser og handler igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end 15 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Proprietary Trader, Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.
I 2016 droppede hun dog alle de fine og arbejder nu som full-time trader og underviser inden for trading.
Nanna Fick arbejder mest som daytrader og swingtrader, hvor handler åbnes og lukkes flere gange om ugen. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.
Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med kursgraferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.
Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7, Overskud på Radio4 samt i Børsens magasin Penge og Privatøkonomi og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar