Nanna Fick er en af Danmarks mest kendte daytradere.

På dette webinar vil Nanna Fick løfte sløret for sin handelsstrategi på eToro, hvor man også kan kopiere Nannas handler helt automatisk.
Nanna Fick har afholdt flere webinarer på Invested.dk, og hendes webinarer får ofte positiv respons fra medlemmerne. Måske er det fordi, hun er eminent til at formidle svært tilgængeligt stof på en måde, hvor langt de fleste kan være med. Hendes fokus er på teknisk analyse af aktiegrafer.

På webinaret vil Nanna både fortælle om sin strategi, men også om, hvordan du kan kopiere hende hos eToro. eToro er en populær handelsplatform med høj transparens, hvor man kan følge og kopiere forskellige daytraderes handler, en af disse er Nanna. Når man kopierer en daytrader på eToro, investerer man præcis som dem – sammensætningen er 1:1, men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor mange penge du vil kaste i puljen.
Det kan være en god måde at udnytte andres ekspertise og viden om aktiemarkedet, som de højst sandsynligt har brugt mange år på at opnå.

Du kan kopiere Nannas handelsstrategi her

Disclaimer: 68% af private investorer mister penge ved at handle CFD hos eToro. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at risikere at miste dine penge. 

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Avatar photo

Nanna Fick

Nanna Fick er en professionel daytrader, som underviser og handler igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end 15 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Proprietary Trader, Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.
I 2016 droppede hun dog alle de fine og arbejder nu som full-time trader og underviser inden for trading.
Nanna Fick arbejder mest som daytrader og swingtrader, hvor handler åbnes og lukkes flere gange om ugen. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.
Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med kursgraferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.
Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7, Overskud på Radio4 samt i Børsens magasin Penge og Privatøkonomi og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar