I den seneste tid har vi set store udsving på aktiemarkedet.

Som investor handler det om at holde hovedet koldt og ikke lade sig påvirke uhensigtsmæssigt af de store udsving, men også om at vælge de helt rigtige aktier, der har potentiale trods usikkerhed.

Til at give os et overblik over verdensøkonomien – og aktiemarkedet især – har vi inviteret Michelle Nørgaard, som er senior aktiestrateg hos Handelsbanken. Du kender hende måske fra medierne og som hyppig panelist i Millionærklubben.

Kom med til denne Talk og bliv klogere på aktiemarkedet, så du kan træffe de gode valg for din portefølje.  Du vil få de seneste analyser fra en af Nordens største banker, Handelsbanken samt høre, hvilke aktier Michelle finder særligt interessante lige nu.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Michelle Nørgaard

Michelle Nørgaard er uddannet cand.merc i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School. Hun er senior aktiestrateg hos Handelsbanken, hvor hun også har arbejdet siden 2010. Hun er ofte i medierne og giver sit perspektiv på aktiemarkedet - både de store makroøkonomiske tendenser og hvordan enkeltaktier performer. De danske medier kommer ofte til Michelle Nørgaard for udtalelser om aktiemarkedet, du ser hende derfor tit hos Euroinvestor, Dagbladet Børsen og Aktionæren. Derudover er hun også hyppig foredragsholder og fast panelist hos Millionærklubben.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

2 kommentarer

  • Jeg er logget ind, og prøver at trykke på pilen for dagen webinar lige efter kl 20. Men jeg får en boks, hvor jeg enten skal vælge at oprette eller logge ind. Er det fordi jeg ikke må se webinaret?

    • Kære Lene, jeg beklager, at du har oplevet tekniske udfordringer ifm. Talk’en. Når du ser en Talk LIVE, kan du altid se med som Basis-medlem. Jeg har sendt dig en kode på din mail på en måneds gratis Premium, så du kan se Talk’en, når det passer dig. Mvh My Birgit Ravn