Det er svært at handle aktier i disse dage. Markedet mangler retning og udsigterne til stigninger er usikre. Men måske kigger man som privat investor bare det forkerte sted hen?
Vi inviterer atter den ansete amerikanske analytiker Gary Brode til Talk hos invested.dk. Gary Brode er CEO for Deep Knowledge Investing og rådgiver til dagligt store amerikanske fonde og investorer, og han ramte klokkerent, da han anbefalede shorting af de amerikanske indekser allerede i januar i år.
I denne Talk fortæller Gary Brode blandt andet om udsigterne i olie, guld og valuta. Brodes analyser viser, at den generelle inflation er langt højere, end de officielle tal viser. Den høje inflation smitter i den grad af på aktiemarkedet, og den betyder, at private investorer måske i højere grad skal kigge mod råvarer og energi for at finde afkast.
Bemærk, Talk’en varer 40 min og foregår på engelsk. Det er muligt at stille skriftlige spørgsmål til Gary Brode undervejs – benyt endelig din unikke mulighed for at komme direkte igennem til en af USAs anerkendte eksperter.

Avatar photo

Gary Brode

Gary Brode er en anerkendt wall street-analytiker med base i New York. Han er founder og Managing Partner i Deep Knowledge Investing, der leverer investeringsanalyser til globale hedgefonde. Gary Brode har en fortid som Senior Portfolio manager hos Silver Arrow Investment Management, der over 8 år slog S&P500-indekset med næsten 100%.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

2 kommentarer