Renten stiger og aktiekurserne risikerer at falde! Sådan lyder mange advarsler i denne tid, hvor centralbankerne forsøger at tøjle inflationen.

Men skal man som privat investor virkelig frygte markedet i denne tid?

Vi inviterer til webinar med den dygtige og anerkendte aktiestrateg Morten Kongshaug fra Copenhagen Allocation Partners. Morten trækker på viden og erfaring fra en lang karriere i nogle af Danmarks største finanshuse.

Kongshaugs oplæg tager udgangspunkt i, at vi nu i 30 år har været vant til både faldende renter og faldende inflation. Men sådan er det ikke længere, og på den måde står vi midt i en brydningstid.

I det store perspektiv, mener Kongshaug dog, at det er en naturlig strukturel trend, som verden ikke kan komme uden om. Og det betyder ikke nødvendigvis, at vi står foran et krak.

Som investorer skal vi blot i højere grad holde tungen lige i munden. Nogle strategier klarer sig godt, når der opsving i markedet – og andre strategier klarer sig bedre under rentestigninger og sågar recession.

I dette webinar med Morten Kongshaug kan du høre hvilke.

Har du en ven, som du vil tippe om dette gratis webinar? Så brug delemulighederne nedenfor.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Morten Kongshaug

Morten Kongshaug er aktiestrateg og partner i Copenhagen Allocation Partner som han startede i 2018. Morten har en lang og profileret karriere som blandt andet chefanalytiker hos Nordea, Nykredit, Danske Bank og senest Industriens Pension.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar