Amerikanske Gary Brode er en anerkendt Wall Street-analytiker med base i Westport, Connecticut. Han er grundlægger og Managing Partner i Deep Knowledge Investing, som leverer analyser til internationale hedgefonde, familiefonde og private formuende individer.

Tidligere var Gary Brode Managing Partner og Senior Portfolio Manager hos Silver Arrow Investment Management, som over en 8-årig periode slog S&P500-indekset med næsten 100%.

På dette webinar er temaet den amerikanske dollarkurs. Gary Brode ser allerede tegn på, at dollaren er ved at miste rollen som verdens reserve-valuta. Her spiller USA’s sanktioner mod Rusland en signifikant rolle. Og som investor, vil man jo gerne vide, hvilke konsekvenser en svækkelse af den amerikanske dollar har for markedet? Under webinaret vil Gary Brode desuden drage paralleller til euroen, og hvordan den nuværende situation påvirker den gængse europæiske investor.

Vi glæder os til endnu en skarp markedsanalyse fra Gary Brode.

Bemærk venligst, at dette webinar afholdes på engelsk.

Læs Deep Knowledge Investing’s seneste markedskommentar her.

Avatar photo

Gary Brode

Gary Brode er en anerkendt wall street-analytiker med base i New York. Han er founder og Managing Partner i Deep Knowledge Investing, der leverer investeringsanalyser til globale hedgefonde. Gary Brode har en fortid som Senior Portfolio manager hos Silver Arrow Investment Management, der over 8 år slog S&P500-indekset med næsten 100%.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar