I november gik Alefarm Brewing på børsen, og siden har det lille, innovative bryggeri fra Greve haft mere end almindelig travlt med at rulle vækstplanerne ud i livet.

I dette webinar gør direktør og grundlægger Kasper Tidemann status over tiden efter børsnoteringen, og han fortæller også om helt nye og spændende vækstplaner for virksomheden.

Webinaret er oplagt til dig, der overvejer at investere i Alefarm Brewing, men også oplagt til dig, der allerede er investeret, og vil have en opdatering på, hvordan det går.

Alefarm Brewing er blandt de meget få bryggerier, der rent faktisk har indfriet forventningerne til året 2020 – og dermed har bryggeriet både trodset corona og andre dystre forudsigelser.

De opnåede mål og den succesfulde børsdebut giver Alefarm Brewing meget stærk start på året 2021.

Under webinaret kommer Kasper Tidemann ind på følgende:

1. Status på år 2020 – hvordan er det gået for Alefarm Brewing?
2. Realisering af vores vækstplan – opgradering af produktionen i 2021!
3. Relevante tiltag og begivenheder – øvrige detaljer, som vi allerede nu kan løfte sløret for

Avatar photo

Kasper Tidemann

Kasper Tidemann er CEO og stifter af Alefarm Brewing A/S, som blev etableret i 2015 og er beliggende i Greve. Kasper har en mangeårig fortid i udlandet.

Han har arbejdet 21 år som selvstændig softwareudvikler og designer. Med base i San Francisco i 2010-2014 udviklede han software til personbeskyttelse af blandt andet topchef Mark Zuckerberg. Derudover har Kasper erfaring fra en række bestyrelsesposter og advisory boards.

Fra 2015 har det meste af Kaspers liv handlet om kvalitetsøl og herunder stilarterne lager, IPA og DIPA. i 2020 står han nu overfor et af sit livs største milepæle, nemlig en en børsnotering af sit livsværk.

Privat er Kasper gift med Britt van Slyck, som han også danner par med i Alefarm Brewing, hvor Britt er CCO med ansvar for salgsindsatsen.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar