Flyindustrien er en af de brancher, der har taget størst skade af corona-pandemien. Da det stod værst til oplevede SAS et kursfald på omkring 95% fra tiden lige før corona-krisen, og det store skandinaviske luftfartselskab var ikke engang blandt de hårdest ramte.

Alligevel har netop luftfarts-aktier været blandt de mest populære investeringer hos private investorer, der stadig satser stort på, at flybranchen nok skal komme sig. Men er det virkelig så enkelt, at hele branchen med lethed letter igen, når pandemien er stilnet af?

I dette webinar stiller aktienalaysechef hos Sydbank, Jacob Pedersen, skarpt på flyindustrien – særligt SAS – og han stiller spørgsmålet: SAS og luftfartsmarkedet – hvornår bliver alt normalt igen?

Dette webinar er et must, hvis du har investeret i SAS eller hvis du overvejer at gøre det. Det er også et vigtigt webinar, hvis du som privat investor interesserer dig for luftfartsindustrien generelt.

Til dagligt udarbejder Jacob Pedersen Sydbanks aktiestrategi. Han dækker og analyserer selv virksomhederne Vestas og SAS, som han derfor har indgående kendskab til.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Jacob Pedersen

Som Sydbanks aktieanalysechef udarbejder Jacob Pedersen bankens aktiestrategi. Han udstikker blandt andet Sydbanks holdning til investering i de globale aktiemarkeder og i de forskellige geografiske regioner.

Jacob dækker også personligt virksomhederne Vestas og SAS, som han derfor har indgående kendskab til.

Jacob Pedersen har været ansat i Sydbank siden 2002, han er bankuddannet og har en HD i finansiering, ligesom han er CFA Charterholder.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar