Vil du gerne investere i stabile kvalitetsaktier, der samtidig har mulighed for pludseligt at stige kraftigt? I dette webinar lærer du at finde stærke aktier, der opfylder kriterierne for både vækst og værdi.

Webinaret afholdes af den erfarne investor og underviser Anders Egsvang, der med inspiration fra investeringsguruer såsom Warren Buffett og Peter Lynch har udviklet sin egen metode til at spotte kvalitetsaktier med vækstpotentiale.

Normalt kan fundamentale investeringsstrategier nemlig opdeles i to hovedkategorier, vækst og value:

Når man investerer i vækstaktier leder man ofte efter aktier, der vækster meget målt på omsætning. Problemet med vækstaktier er dog, at de ofte handler til meget høje priser, hvilket gør dem til lette ofre for bratte kursfald, hvis de pludselig skuffer.

Strategier med fokus på value retter sig derimod efter virksomheder, der handler til en lavere pris end virksomhedens værdi. Problemet med value-aktier er dog ofte, at de vækster meget lidt, hvilket kan medføre underperformance i forhold til det generelle marked.

Som kvalitetsinvestor kombinerer Anders Egsvang de to tankegange. Det betyder, at han spotter virksomheder med høj vækst, som handler til en pris under virksomhedens værdi. Med strategien kan han finde aktier med højt afkastpotentiale, uden at tage en høj risiko

I dette oplæg får du en introduktion til, hvordan du spotter en kvalitetsaktie, og hvad der typisk kendetegner disse kvalitetsaktier og hvorfor en strategi med fokus på kvalitetsaktier er interessant i både gode og dårlige tider.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Anders Egsvang Rasmussen

Anders Egsvang er en populær foredragsholder om aktier og aktieanalyser og underviser private aktionærer igennem sit eget AE Investment Research. Desuden er han direktør i Stokk.io, der udvikler investor relations software til børsnoterede virksomheder og hjælper private investorer til tættere kontakt med børsnoterede virksomheder.

Egsvang sine egne investerings-modeller baseret på fundamental analyse og GAARP-metoden.

Sideløbende med sin kursus- og analysevirksomhed har Anders Egsvang studeret Business Management på Syddansk Universitet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar

  • Kære Anders.
    Du beskrev et emne, som er uoverskueligt for mig. Jeg lytter bare til, hvad andre siger… sådan lidt overfladisk. Men jeg synes, at du formidlede emnet overskueligt og enkelt, så selv jeg kunne følge med. Jeg er meget imponeret. Og ikke mindst din rolige og sikre stemmeføring. Tak for det. Usædvanligt godt.
    Mange hilsner
    Viveke (en ældre dame:))