Swen Lorenz er professionel tysk investor, der er ekspert i at finde undervurderede aktier. Senest anbefalede han Fiverr, der efterfølgende steg 900%.

I dette webinar vil Swen Lorenz komme med et par overraskende bud på nye højdespringere.

Han vil blandt andet tale om en svensk tech-aktie, der har fristet en af ​​de mest succesrige europæiske fonde; en tysk virksomhed med et brand i verdensklasse, men med en udbombet aktieværdi. Og ikke mindst et hurtigt voksende sydamerikansk tech-selskab, der på det seneste er blevet medie-darling.

Swen Lorenz har flere gange optrådt i blandt andet Financial Times, The Washington Post, Der Spiegel, Vanity Fair og The Economist.

Præsentationen vil foregå på engelsk. Spørgsmålene kan stilles på dansk.

Webinaret er en del af vores tidligere forløb “Verdens bedste aktiehandlere.”

 

Avatar photo

Swen Lorenz

Swen Lorenz er professionel tysk investor med mange års erfaring fra finansmarkerne. Hen er kendt for at identificerede aktier med stort kurspotentiale, og hans varemærke er at udgive omfattede rapporter om de aktier, han interesserer sig. Rapporterne udgives blandt andet på Undervalued-Shares.com. Swen Lorenz har flere gange optrådt i blandt andet Financial Times, The Washington Post, Der Spiegel, Vanity Fair og The Economist.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar