Fondschef Mads Christiansen blandt Danmarks mest succesfulde aktieinvestorer. I 2020 vandt han Millionærklubbens aktiekonkurrence med et afkast på 260% i ugearede aktier.

Mads Christiansen er kendt for at vælge vækstaktier med stor præcision, og i dette webinar giver han et bud på to helt nye, potentielle aktieraketter, som han tror på i 2022. Aktierne er ikke blevet præsenteret før på andre platforme.

Lyt med, når Mads Christiansen giver sit bud på to af næste års vinderaktier. Webinaret er en del af forløbet “Verdens bedste aktiehandlere“.

Avatar photo

Mads Christiansen

Mads Christiansen er CEO og CIO i NewDeal Invest, der er en investeringsfond med særlig fokus på og ekspertise inden for digital innovation. Mads Christiansen har podcasten 'Aktieuniverset' sammen med tidligere verdensmester i badminton, Mathias Boe, og han er fast porteføljeforvalter i Millionærklubben under Euroinvestor (tidligere Radio24syv). Mads Christiansens specialistviden inden for gaming og new retail har givet ham et stort netværk af private og professionelle investorer inden for hedgefonde og globale investeringshuse.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar