Holdet bag Invested.dk har igennem flere år arbejdet på en algoritme, som giver et stærkt input til, hvordan man kan vælge de bedste aktier. Det er aktier, som i gennemsnit har en god chance for at klare sig bedre end markedet som helhed. Nu er principperne bag algoritmen klar til at blive præsenteret, sådan at du selv kan købe aktier baseret på denne strategi, som er backtestet over de seneste 20 år i meget forskelligartede markeder.

I webinaret vil du få en god forståelse for, hvordan du handler aktier baseret på strategien, og du vil også få nogle konkrete aktietips, som er baseret på algoritmens seneste anbefalinger.

Det skal nævnes, at på trods af algoritmens gode resultater, så er disse investeringstips helt for egen regning og risiko og udgør ikke individuel investeringsrådgivning. Afkast og risiko følges ad, så du bør passe på med at investere penge, som du ikke kan tåle at tabe.

Webinaret afholdes på dansk af Christian Jain Kongsted.

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar