Kender du egentlig de selskaber, der binder hele den moderne verden sammen?

Nej, sandsynligvis ikke… Men det burde du som privat investor.

I dette webinar med Morten Springborg fra investeringsforeningen C WorldWide vil du få et helt unikt indblik i verdens vigtigste selskaber, og hvordan disse selskaber sandsynligvis vil udvikle sig i fremtiden.

Webinaret vil give dig en langt større forståelse for de kræfter og faktorer, der lige nu udspiller sig verdensscenen – både økonomisk, blandt globale virksomheder og politisk. Og det vil give dig en edge som privat investor.

Det drejer sig først og fremmest om selskaber inden for transistorer og semiconductor-industrien, der leverer hardware til alle verdens computere og dermed driver den teknologiske udvikling. I disse år møder selskaberne stadig større udfordringer i forhold til konstant at forøge computerkraften.

Men i stedet for jagten på computerpower vil vi i stedet snart se en sammensmeltning af traditionel silicium-baseret computing og nye typer computing, der bygger på neuromorfiske og kvanteprincipper.

Som privat investor gælder det om at stå på spring, hvis man vil være med i denne momentale udvikling.

Avatar photo

Morten Springborg

Morten Springborg er temaspecialist i C WorldWide Asset Management Fondsmæglerselskab (tidl. Carnegie Asset Management). Morten har været porteføljeforvalter siden 1994 og er en flittig brugt kommentator i de danske finansmedier. Morten Springborg har desuden i en periode været medlem af regerings Energikommission.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

2 kommentarer