Din oldefar gjorde det, og måske er det på tide, at du også selv kommer i gang: Opbevarer guld under hovedpuden. Inflationen raser, råvarerprisen stryger mod himlen, og Kina er igen lukket ned på grund af pandemi. Samtidig er der atter krig i Europa, og ingen ved, hvordan eller hvornår den ender.

I dette webinar fortæller Christian Klingenberg fra Vitus Guld om, hvordan du kan investere i guld – også for små midler. Han fortæller også om, hvorfor guld igennem menneskets historie har været en attraktiv investering – især under usikre tider.

Guldmønter og guldbarrer er blandt andet en af de få genstande som har værdi over hele verden, samtidig med, at det ikke er ejet af nogen, andre end den person, der holder det.
Sådan er det for eksempel ikke med hverken aktier, kroner eller dollars, der i sidste ende er kontrolleret af enten den enkelte virksomhed eller staten. Det betyder, at det pludselig kan blive konfiskeret eller lukket ned – som det for eksempel lige er sket for Rusland.

Meld dig til dette webinar, hvis du gerne vil vide mere om ”guld som sikker havn”.

Har du en ven, som du vil tippe om dette gratis LIVE webinar? Så brug delemulighederne nedenfor.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Avatar photo

Christian Klingenberg

Christian Klingenberg har 13 års erfaring fra guldbranchen og startede i 2010 Vitus Guld, der i dag er en af Danmarks største og mest velrenommerede guldhandlere. Christian Klingenberg medvirker ofte i medierne, hvor han udtaler sig om guld og guldpriserne til både P1, TV2, DR, Børsen, Berlingske m.m. Han er handelsuddannet og har en Mini MBA.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar