I disse dage buldrer de grønne aktier frem, og nu kan du være med på en helt ny investering i green energy med mulighed for 20% i årlig afkast.

Den nye mulighed præsenteres på dette webinar i samarbejde med Lundgreen’s Capital, der i de seneste 13 år været investeringsrådgiver for private formuende, virksomheder og fonde. Invested.dks medlemmer er nogle af de første, som får mulighed for at høre om det spritnye samarbejde mellem Lundgreen’s Capital og det danske bioenergiselskab MASH Makes.

På dette webinar kan du også møde MASH Makes CEO, Jakob Bejbro Andersen, som giver et nærmere indblik i virksomheden og dens potentiale inden for energibranchen.  Du kan høre om noget så fantastisk som Co2 negativ bioenergi produktion!

Det danske selskab MASH Makes er nu klar til en global ekspansion med etablering af produktionsenheder rundt om i verden, og du kan komme med på første del af deres rejse.

Lundgreen’s Capital udbyder den alternative investeringsfond Lundgreen’s Invest – MASH Makes SPV I, hvor investorer investerer ind i den første produktionsenhed, der bliver etableret. Hver produktionsenhed bliver finansieret med egenkapital og fremmedfinansiering. Den fællesnordiske grønne investeringsfond NEFCO har allerede givet tilsagn om fremmedfinansieringen. I den forbindelse har NEFCO lavet en særdeles grundig due diligence af MASH Makes. Investorerne der kommer med aktiekapital/egenkapital modtager 20% i præferenceudbytte ifølge Lundgreen’s Capital. Investeringen er på minimum kr. 750.000,00.

Tegningen er allerede begyndt og interesserede investorer kan finde mere information her 

Her på Invested.dk er Peter Lundgreen kendt for sine skarpe analyser af det kinesiske marked – men denne aften er vi i det grønne hjørne, og berører således en vigtig samfundstendens: bæredygtig og grøn energi. Men skulle der lige snige sig et spørgsmål ind på chatten om Kina eller FED’s rentebeslutning, så har Peter Lundgreen også lysten og ikke mindst kompetencerne til at svare på det.

Webinaret er sponsoreret, men hos invested.dk er vi glade for, at Lundgreen’s Capital har valgt at præsentere MASH Makes, som mulighed for vores medlemmer.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Avatar photo

Peter Lundgreen

På baggrund af årtiers erfaring fra det internationale finansmarked grundlagde Peter Lundgreen i 2009 Lundgreen’s Capital. Firmaet er kendt fra sin særlige indsigt i Kina som er baseret på 20 års kontakter i landet som også inkluderer, at være Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. I Danmark har udbyder Lundgreen’s Capital sin egen Kina investeringsforening, men i hele verden finder man Peter Lundgreens markedskommentarer i ledende medier hver uge, som i alt bliver til 300 gange årligt.

Se alle indlæg

Jakob Bejbro Andersen

Jakob Bejbro Andersen er en passioneret CEO & cofounder af MASH Makes, som er et spinoff fra DTU. MASH Makes er en greentech-virksomhed som har et mål om at skabe en 'carbon-negativ energiproduktion' - hvor der produceres biokul, bioolie, elektricitet og hydrogen - alt sammen med et negativt CO2-regnskab. Jakob har siden han startede MASH Makes i 2015 arbejdet på udvikling af teknologien og udrulningsstrategien af MASH Makes' produkter. Derudover har Jakob en PhD fra DTU og han har mange års erfaring indenfor entreprenørskab, ingeniørarbejde & ledelse

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar