Nu kan du investere i et fysisk aktiv med godt historisk afkast! Det er små tre år siden at RareWine Invest gæstede Invested.dk og gav investorer et indblik i et aktiv, der er kendetegnet ved solide afkast og lav risiko. Dengang var det en ung virksomhed, der havde hjulpet knap 300 private og professionelle investorer med at investere 180 millioner kroner i sjælden vin og spiritus. I dag har mere end 1.200 investorer fra hele verden placeret mere end 750 millioner kroner i vin igennem RareWine Invest og oplevet store gevinster på de ædle dråber.

Men hvorfor søger så mange investorer mod et fysisk aktiv som vin? Måske fordi det målt på risiko og afkast er et seriøst alternativ til de klassiske investeringer? Og hvordan mon din vinportefølje ville se ud i dag, hvis du var en af dem, der investerede dengang RareWine Invest sidst var på besøg i 2019?

Få svaret på dette og meget mere i vores webinar med RareWine Invest. Vi er heldige at have både den kommercielle direktør, Rune Spliid og CMO’en, Lars Granat på besøg. Deres samlede viden om investering i vin skaber et webinar fyldt med lærdom og unikke indsigter.

Gå ikke glip af dette webinar, hvis du kigger efter alternative investeringsmuligheder på et volatilt aktiemarked.

Rune Spliid

Rune Spliid er kommerciel direktør hos investeringsforretningen, RareWine Invest, der har hjulpet mere end 1.200 private og professionelle investorer med at investere mere end 750 millioner kroner i vin. Rune har igennem sit virke i flere tech-virksomheder tilegnet sig stor erfaring i drift af vækstvirksomheder, værdiskabelse for investorer og customer success.

Se alle indlæg

Lars Granat

Lars Granat er et kendt navn og ansigt på den danske marketingscene med hundredevis af foredrag bag sig. I dag fungerer Lars som CMO i RareWine-koncernen og hjælper til dagligt investorer fra hele verden med at navigere i den finansielle verden igennem investering i sjælden og eksklusiv vin og spiritus.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar