Som privat investor er det en god idé at sprede sin risiko til andet end aktier. Her er investering i lån til spændende ejendomsprojektor en oplagt idé, fordi det kan skabe afkast uafhængigt af aktiemarkedet.

I dette webinar vil adm. direktør Jesper M. Johansen fortælle, hvordan du kan bruge crowdlending-platformen Kameo til at investere i lån til ejendomsprojekter på tværs af Danmark, Sverige og Norge – selv for beskedne midler.

Siden det første lån i 2016 har Kameo faciliteret mere end 530 lån på tværs af Skandinavien til en værdi på mere 1,5 milliarder, mens investorerne samlet har modtaget årligt gennemsnitligt afkast på 8.9%*.

Kameo har rejst mere end 100m kroner fra en række prominente investorer, og i ejerkredsen findes blandt andet den nordiske investeringsbank ABG Sundal Collier og den svenske ejendomsgigant Ilija Batljan.

*Tal er baseret per 17.12.2021.

Avatar photo

Jesper Johansen

Jesper M. Johansen, Direktør i Kameo Danmark
Uddannet i Business Development and Innovation fra Copenhagen Business School, University of British Columbia og ICHEC Management School I Bruxelles, samt MIT i Fintech: Future Commerce.
Jesper har en mission om at gøre alternativ investering tilgængelig for alle danskere.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar