Beliggenhed er en af grundstenen i en succesfuld ejendomsinvestering. Men hvad kendetegner en god beliggenhed?

I dette webinar med den erfarne ejendomsinvestor, Thomas Birkedal fra Share Invest, vil du lære om, hvilke kriterier, der bør være opfyldt, hvis du vil opnå succes som ejendomsinvestor. Både i mindre og større skala.

Samtidig vil Thomas Birkedal præsentere et kommende ejendomsprojekt, der kan være interessant for dig som privat investor.

Thomas Birkedal har siden 1997 arbejdet med alle processer indenfor ejendomsinvesteringer. Thomas stiftede i december 2020 Share Invest, der udbyder nøje udvalgte ejendomsprojekter i forstadsbyer tæt på København. Ejendomsprojekterne henvender sig til investorer der min. indskyder kr. 750.000.

På webinaret vil Thomas præsentere hans seneste ejendomsprojekt, der er centralt beliggende i Valby. Aktietegningen åbner den 8 – 10/12, og du får altså mulighed for at høre om dette projekt før aktietegningen åbner.

Hvis du ønsker få en kort introduktion til projektet kan du bestille det her

Thomas har fra hans mange år i ejendomsbranchen opbygget et stort netværk, og de fire projekter som Share Invest har udbudt i år, blev alle overtegnet på meget kort tid.

Strategien om at købe i områder med befolkningsvækst og efterspørgsel har vist sig at være rigtigt da ejendomspriserne i tidligere projekter allerede er steget mere end budgetteret.

Vil du høre hvor Share Invest forventer de næste værdistigninger så deltag i webinaret den 7. december.

Avatar photo

Thomas Birkedal

Thomas Birkedal har siden 1997 arbejdet med alle processer inden for ejendomsinvesteringer og har været med under opgangstiderne i 00 ´erne, igennem finanskrisen hvor der primære fokus var at holde på lejerne og værdierne og tiden efter finanskrisen.

Thomas har arbejdet med investeringsejendomme i 25 år, bl.a. hos EuroEjendomme, Difko, Ejendomsinvest og Gefion, men driver nu sin egen virksomhed Share Invest der udbyder udvalgte ejendomsprojekter til private investorer

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar