En sikker investering! Findes den? Nej, det gør den ikke, men nogle investeringer er sikrere end andre. Et eksempel er crowdlending. Her udlånes din formue til projekter eller virksomheder, som søger kapital – og du tager som investor den rente, som normalt ville være tilfaldet banken. 

På markedspladser som f.eks. Flex Fundings kan alle være med i denne investeringsform, da man kan investere helt ned til 200 kr. 

På Flex Fundings markedsplads kan investorer finde danske virksomheder, der er blevet kreditvurderet af Flex Fundings kreditafdeling. Den består af et team med mangeårig erfaring fra banker og andre finansielle institutioner. 

Vi har inviteret Henrik Vad, CEO og grundlægger af Flex Funding – Danmarks største crowdlending-platform, til at fortælle om crowdlending som investeringsform. Henrik Vad vil fortælle om, hvordan man kan investere i danske virksomheder via erhvervslån hos Flex Funding. 

Derudover har Flex Funding, som den første crowdlending-platform nogensinde, indgået en aftale med den Europæiske Investeringsfond (EIF), som sikrer långiver en tabsgaranti på 77,78% af det lånte beløb. Ingen anden europæisk crowdlending-platform har en garanti med EIF.

Du kan oprette en gratis og gebyrfri konto hos Flex Funding her

Har du en ven, som du vil tippe om dette gratis LIVE webinar? Så brug delemulighederne nedenfor.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Henrik Vad

CEO Henrik Vad grundlagde Flex Funding i 2013. Henrik har mange års erfaring som direktør i skandinaviske banker blandt andet 17 år som adm. direktør i Skandiabanken, Executive Director i Saxo Bank og aktiechef i Danske Bank. Endvidere har Henrik fungeret som ekstern lektor og vejleder på Copenhagen Business School. Henrik er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet og har gennemført Stanford Executive Education fra Stanford University.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar