Særlige diamanter vil altid være eftertragtede. Også under finansielle kriser. Derfor kan diamanter være særdeles interessante investeringsobjekter.

Diamanter er forbundet med uovertruffen skønhed, tragiske forbandelser, dragende historier, enorme summer og eventyrlige bedrifter. De er flere milliarder år gamle, og de er verdens hårdeste mineral. Diamonds are forever… and valuable forever!

Når man skal investere i diamanter, er graden af sjældenhed afgørende. Det handler om at håndplukke diamanter som er svære at få fat i, og som altid vil være eftertragtede – også under finansielle kriser. For hver 10.000 carat diamanter, der mines, er kun en mikroskopisk del naturligt farvede – jo sværere at få fat på, jo mere eftertragtede.  At handle diamanter kræver tillid, viden og stor indsigt i markedet. 

Oplev Ulrik Hartmann når han tager dig med ind i diamanternes verden, og fortæller om det at investere i diamanter. Hvad er egnede investeringsdiamanter? Hvor hurtigt er der afkast? Hvad koster en investeringsdiamant? Er der skattemæssige fordele, og hvor går du hen, hvis din portefølje skal suppleres med investeringsdiamanter?

Ulrik er gennem mange år blevet tilbudt adskillige diamanter, men han er yderst kritisk i udvælgelsen. Han mener, at de allerbedste og mest sjældne diamanter nemlig altid vil finde en køber. Ulrik’s motto er ”viden er magt”. Kun ved at vide om den diamant, du står med i hænderne, er en fremragende diamant eller middelmådig diamant, kan den rigtige markedspris fastsættes. 

Læs mere om investering i diamanter på Hartmanns hjemmeside HER og vær klar til denne spændende Talk.

Ulrik Hartmann

Ulrik Hartmanns har mere end 35 års erfaring med diamanter. Allerede som 16-årig startede Ulrik i auktionshuset Nellemann & Thomsen og kom herefter til Danborg Guld & Sølv som prokurist. Som 26-årig var der sparet penge op, og forretningen i Bredgade 4 åbnedes i eget navn i 1997.
I dag rejser Ulrik jorden rundt for at indkøbe og udvælge diamanter hos et stort netværk af diamanthandlere og mineselskaber. Siden 2008 har Hartmann’s været ”Argyle Pink Diamonds Select Atelier”, som én ud af blot tre juvelerer i Europa, og handlen med pink diamanter som smykker og investeringsdiamanter er en af grundstenene i forretningsstrategien.
Ulrik Hartmann har som eneste dansker årligt deltaget i den mest eksklusive diamantauktion ”Argyle Pink Diamonds Tender”, hvor han flere gange har afgivet bud, og har gennem de sidste 15 år solgt og rådgivet om investeringsdiamanter for et trecifret millionbeløb.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

2 kommentarer