Er du nysgerrig på, hvad fordelene kan være ved at investere i grøn energi? Og ikke mindst, hvorfor det kan være et rigtig godt supplement til din aktieportefølje?

Så bør du se med på dette webinar, hvor du kan høre om mulighederne for at investere i alternativer og den grønne omstilling gennem Selected Group og deres fond Selected Alternatives. Fonden har siden lanceringen genereret et gennemsnitligt årligt afkast (IRR) på 7,2% til investorerne, og fondens afkast (IRR) for 2022 var slut oktober 5,2%. Fonden har dermed været med til at give en spredning af risikoen for investorerne, så de har kunnet opnå et fornuftigt afkast i en tid med markant økonomisk uro.

Selected Group er eksperter i alternativ investering indenfor grøn energi, Power-to-X og ejendomme, og det ønsker de, at deres investorer skal få mest muligt ud af. Selskabet arbejder for at sikre almindelige investorers adgang til projekter, der har samme fordele som normalt er forbeholdt institutionelle investorer som f.eks. pensionsselskaberne. Nyhederne er fyldt med overskrifter om, hvordan pensionsselskabernes investering i unoterede aktiver – også omtalt alternative investeringer – er lykkedes med at lægge en dæmper på de massive kurstab på aktie- og obligationsmarkedet, der har præget 2022.

Nu er det tid til, at almindelige privatinvestorer kan få tilbudt de samme muligheder.

På webinaret kan du forvente at komme igennem følgende:
• Hvad er alternativ investering, og hvorfor bør det være en del af din portefølje?
• Hvad er fordelene ved alternativ investering, og hvordan får man adgang til de gode projekter?
• Hvad gør Selected Group specifikt i fonden Selected Alternatives?
• Hvordan har Selected givet adgang til et unikt Waste-to-x projekt med indvinding af spildvarme, og hvorfor har dette projekt fået så varm en modtagelse?

Hvad er Selected Alternatives?

Selected Alternatives er et investeringsfælleskab, hvor du som investor får en unik mulighed og adgang til attraktive investeringer i den grønne omstilling som Power-to-X, grøn energi og grøn infrastruktur. Fonden har en minimumsinvestering på 750.000 DKK.

Afkastet på denne type af investeringer kommer primært fra drift og pengestrømme. Folk skal bruge tag over hovedet, der skal være strøm i stikkontakten, og vi skal bruge energi fra andre kilder end kul, gas og olie. Det giver et stabilt cashflow i investeringerne, som ikke er afhængigt af f.eks. udviklingen på aktiemarkedet.

Deltag på webinaret, og hør mere om din vej til investering i den grønne omstilling med stabile afkast.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Simon Lander

Simon Lander er Sales Director i Selected Group, hvor han har været siden 2017. Han er ansvarlig for den rådgivning som sker omkring alternativer, som ejendomme, vedvarende energi og infrastrukturinvesteringer.

Simon er uddannet Cand.Merc.(jur) fra Aarhus Universitet og har forsket i investorbeskyttelse inden for MiFID II, PRIIPS-forordningen og FAIF-loven. Han har tidligere været både Head of Business Development og Analytiker i Selected Group og har analyseret porteføljer for en række af Danmarks mest formuende professionelle og semi-professionelle investorer.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar