Peter Lundgreen er kendt fra danske og udenlandske medier som investeringsekspert og kommentator. Til dagligt er han direktør i Lundgreen’s Capital og driver flere fonde med fokus på blandt andet Pre-IPO og Kina.

I denne Talk fortæller Peter Lundgreen om muligheden for at bliver medejer af Lundgreen’s Capital, da virksomheden atter udbyder en mindre portion aktier i selskabet. Det skete også for 2 år siden, og de investorer på Invested.dk, der dengang tegnede aktier i Lundgreen’s Capital A/S har nu – ifølge Peter Lundgreen – oplevet en kursstigning på 100% i forhold til daværende tegningskurs. Det er ambitionen atter at skabe en 100% værditilvækst på 2 år.

Lundgreen’s Capital A/S er kendt fra danske medier, men også i udenlandske medier. Selskabet er landets største uafhængige rådgiver af kunder i den offentlige sektor, og har sågar Finansministeriet på sin referenceliste.

Lundgreen’s Capital A/S har nu lanceret sit eget ”Lundgreen’s Invest” brand der f.eks. omfatter selskabets Kina Investeringsforening, der som en af de få i verden har 5 stjerner hos Morningstar. Desuden byder man på en række spændende alternative investeringsfonde, herunder Lundgreen’s pre-IPO Fond, der siden starten i 2. kvartal sidste år har haft en værditilvækst på over 25%.

Lundgreen’s Capital A/S er i en meget stærk udvikling, også helt fremme digitalt. Derfor gennemfører selskabet pt. en mindre kapitalforhøjelse. Inden tirsdag er den formentlig fuldt tegnet, men det er muligt at udvide runden, og derfor får investorer på Invested.dk en mulighed for at tegne nye aktier i Lundgreen’s Capital A/S. Find velkomsten til Lundgreen’s Capital A/S her.

Ovenstående tekst og Talk er annoncørbetalt af Lundgreen’s Capital, der gerne vil fortælle Invested.dk’s brugere om muligheden for igen at købe aktier i Lundgreen’s Capital.

Avatar photo

Peter Lundgreen

På baggrund af årtiers erfaring fra det internationale finansmarked grundlagde Peter Lundgreen i 2009 Lundgreen’s Capital. Firmaet er kendt fra sin særlige indsigt i Kina som er baseret på 20 års kontakter i landet som også inkluderer, at være Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. I Danmark har udbyder Lundgreen’s Capital sin egen Kina investeringsforening, men i hele verden finder man Peter Lundgreens markedskommentarer i ledende medier hver uge, som i alt bliver til 300 gange årligt.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar