Solenergi er en særdeles attraktiv investeringsmulighed i disse år, hvor kravet om grøn energi boomer i hele verden og i særdeleshed i EU. Men som privat investor er det svært at få adgang til de gode deals, da disse normalt er forbeholdt store institutionelle investorer.

Det forsøger vi dog at lave om på med denne Talk, hvor vi har inviteret Steen Møller Jensen fra EstatePartner SOLAR.

EstatePartner SOLAR har siden 2009 specialiseret sig i solenergi som investering og finder hele tiden nye muligheder for danske investorer. Senest med solanlæg i Grækenland som p.t. har Europas højeste driftsmarginal og hvor lovgivningen og incitamenterne er usædvanlig gode.

I denne Talk vil Steen Møller Jensen fortælle om investering i solanlæg i mere bred forstand, og han vil fortælle om, hvordan medlemmer hos invested.dk kan blive blandt de første, der får besked, når nye investeringsmuligheder dukker op. Lige nu rummer Grækenland fordele, men mange har ikke opdaget muligheden endnu, hvorfor der er gode investeringer at hente  – oven i købet med statsgaranti. Estate Partner SOLAR har også andre lande i kikkerten, hvor solen står højt på himlen og der er gode muligheder.

Du kan læse mere om EstatePartner her

EstatePartner har været med fra starten og er p.t. den eneste aktør i Danmark med adgang til Grækenland . Det kræver en investering på mere end 750.000 kr. for at være med i EstatePartners projekter. Denne Talk vil dog rumme masser af information som alle med interesse for området vil have glæde af.

Denne Talk er sponsoreret af EstatePartner, fordi de meget gerne vil fortælle invested.dks medlemmer om deres investeringsmuligheder.

Avatar photo

Steen Møller Jensen

Steen Møller Jensen har i 35 år beskæftiget sig med investering og langsigtet opsparing, bl.a. i roller som salgsdirektør hos PFA Pension og Topdanmark Livsforsikring A/S samt som direktør hos Difko Børs A/S og Kristensen Properties A/S. Han har også selv været aktiv som langsigtet investor i hele perioden, i det omfang som hans jobs har tilladt det. De seneste 3 år har han været fuldtidsinvestor og har desuden påtaget sig opgaver som bestyrelsesmedlem og advisor samt både kortvarige og længerevarende konsulentopgaver, hos typisk lidt mindre finansielle virksomheder med en vækst-agenda. Senest er han tilknyttet EstatePartner A/S, hvor han bidrager med at udbrede kendskabet til de helt særlige grønne investeringer som selskabet har fået mulighed for at tilbyde udvalgte danske investorer.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar