Det er ikke sjovt at være en lille investor i denne tid. De store aktieindekser er faldet med 20-30% siden årsskiftet, og selvom markedet går op i et par uger, er usikkerheden stadig stor – for er det bare stilhed før stormen? Investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet er Danmarks bedste til at forklare det store økonomiske billede fra den lille investors perspektiv. Derfor har invested.dk arrangeret en særudgave-Talk, hvor medejer af invested.dk, Erik Bork, har sat Per Hansen stævne i Nordnets lokaler i København.

Temaet er enkelt: Hvor skal vi som små investorer søge tilflugt i en usikker tid?
I denne Talk taler vi med Per Hansen om makroøkonomi, renter, guld, dollars og globale tendenser, og vi taler om, hvordan man bedst kan positionere sig, hvis man vil have afkast i de næste mange måneder.

Per Hansen

Per Hansen er investeringsøkonom hos Nordnet og samtidig en af landets mest citerede eksperter om aktiemarkedet. Per Hansen har desuden en fortid som aktiestrateg hos Jyske Bank. Per Hansen er en af Danmarks bedste til at forklare aktiemarkedet og makroøkonom på en måde så alle forstår det.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar