De såkaldte value-aktier er spået til at blive vinderne på aktiemarkedet i det nye år.

I denne Talk vil aktiechef Kurt Kara gennemgå, hvordan man kan spotter en god valueaktie, og hvordan man investerer efter value-metoden.

Kurt Kara er aktiechef hos Maj Invest og kaldes det danske svar på aktiemilliardæren Warren Buffett. Der er derfor garanti for solid viden og skarpe pointer, når vi blænder op for denne Talk med Kurt Kara.

Højere renter og inflation har skræmt mange investorer ud af aktiemarkedet, men med valuemetoden har du større chance for at sove godt om natten, når du er eksponeret i aktiemarkedet.

Kurt Kara

Kurt Kara er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet. Han er aktiechef for Maj Invest Value Aktier, som har eksisteret siden 2004. Sammen med hans kollegaer Ulrik Jensen og Rasmus Quist Pedersen investerer han fondens midler, som gang på gang har slået markedet og flere gange har fået tildelt de maksimale fem stjerner hos analysehuset Morningstar.
Kurt Kara kaldes af mange den danske Warren Buffet pga. sin uovertrufne evne til at spotte value-aktier, dvs. aktier som er undervurderet ift. værdi og dermed kan købes til mindre end, hvad de er værd. Kurt Kara har desuden skrevet den meget populære bog: ”Den Rationelle Investor – Få succes med langsigtede value-aktier”, som blev udgivet i 2016.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar