2022 var lidt af en mavepuster til aktieinvestorerne, og mange sidder forslåede tilbage. Der er krig i Europa, energipriserne er eksploderet, inflationstallene er stadig høje og renterne er steget til niveauer, som vi ikke har set i mange år.

Nogle investorer har derfor mistet interessen, når de logger ind på deres aktiekonto og gang på gang ser de blinkende, røde tal. Husk dog at det er ligeså vigtigt at holde styr på sin portefølje, i perioder med modvind, for det er her man lægger fundamentet til de kommende års afkast.

I denne Talk giver investor og aktiecoach Martin Juul-Olsen dig inspiration til, hvad du kan gøre for at stå bedst muligt i fremtiden.

Martin tager dig igennem:

• Hvad du skal gøre med de aktier, der er faldet.
• Opdatering af din investeringsstrategi og risikoprofil.
• Markedet nu og her, og hvordan du forbereder dig.
• Hvordan du får kontrollen tilbage i en krisetid.

Se med på denne Talk og gør din portefølje klar til 2023!

Martin Juul Olsen

Martin Juul Olsen er en passioneret underviser og investeringscoach, som hjælper nybegyndere gennem “investeringsjunglen”. Det gør han gennem sit online kursus "Basics of investments" samt direkte 1:1 sparring. Han fik kendskab til investeringsverdenen i 2009, da hans mor mistede sit job under finanskrisen - ud ad vinduet røg hans egen og hans søskendes børneopsparing. I stedet for at blive skræmt af situationen igangsatte det en interesse for, hvordan man kunne begå sig på aktiemarkedet, og Martin købte sin første aktie som 20-årig. Hans interesse blev sidenhen en passion, og i 2021 tog han beslutningen om at sige sit job op som Product Manager i medtech industrien for at dedikere sig 100% til at hjælpe nybegyndere godt i gang på aktiemarkedet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

9 kommentarer