Det forgangne år har været udfordrende for de fleste aktionærer, der nu sætter deres lid til 2023. Men hvilket aktieår går vi ind i, og hvor skal vi være klar til at finde afkast?

Ole Søeberg fra Nordic Investment Partners har mere end 30 års erfaring som blandt andet fondsforvalter og Chief Investment Officer, og i denne Talk vil han klæde os alle på til det nye år på aktiemarkedet.

Ole forventer et volatilt og udfordrende år, men også et år, der ligger fundamentet for fornyede opture i aktiemarkedet. Ikke mindst inden for fremtidens vækstindustrier – blandt fornybar energi og semiconductors. Derfor kan 2023 være året, hvor man kan finde rigtig gode priser på fremtidens aktier.

Ole Søeberg holdt senest webinar hos invested.dk midt under corona-krisen. På baggrund af grundig research præsenterede Ole Søeberg dengang en meget klar strategi, der viste sig at være helt rigtig under de daværende ekstreme omstændigheder.

Den nye Talk er et must, hvis du vil have en god forståelse for 2023 og mulighederne i aktiemarkedet fremadrettet.

Avatar photo

Ole Søeberg

Ole Søeberg fra Nordic Investment Partners har mere end 30 års erfaring som blandt andet fondsforvalter og Chief Investment Officer.

I 15 år var han ansat som henholdsvis investeringsbanker og analytiker hos Carnegie og Alfred Berg, og senere blev han Investor Relations Director i TDC og Tryg forsikring samt senere også CIO og fondsdirektør i Skagenfunds, Norge.

Siden 2017 har han været ansat som bestyrelsesmedlem, rådgiver, taler og uafhængig investor. Aktuelle opgaver inkluderer formand for Dansk Aktionærforening, bestyrelsesmedlem i Advice Capital Vision Fund og bestyrelsesmedlem i to familietrusts.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

19 kommentarer