Mange europæiske flyselskaber er kommet godt på vingerne efter corona, og aktiekurserne er steget pænt igennem 2022. Men nu lurer næste lufthul i horisonten – nemlig en forbrugsdrevet afmatning, der meget vel kan blive en realitet i løbet af 2023.

I dette webinar tager aktieanalysechef i Sydbank, Jacob Pedersen, et kig på den aktuelle situation i luftfartsbranchen. Hvor er mulighederne og faldgruberne?

Jacob Pedersen har før afholdt webinar for invested.dk, og hver gang har Jacob Pedersen ramt plet i sine analyser. Flybranchen rummer bestemt muligheder for den private investor, men man skal være klædt godt på til at forstå, hvilke selskaber, der har chancer, og hvilke, der måske ikke kan modstå et nyt pres.

Avatar photo

Jacob Pedersen

Som Sydbanks aktieanalysechef udarbejder Jacob Pedersen bankens aktiestrategi. Han udstikker blandt andet Sydbanks holdning til investering i de globale aktiemarkeder og i de forskellige geografiske regioner.

Jacob dækker også personligt virksomhederne Vestas og SAS, som han derfor har indgående kendskab til.

Jacob Pedersen har været ansat i Sydbank siden 2002, han er bankuddannet og har en HD i finansiering, ligesom han er CFA Charterholder.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar