De store danske aktier har været blandt de bedste i verden målt over de seneste år, men kan festen fortsætte, og hvad kan være faldgruberne?

Lars Jørgen Rasmussen har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder og har vundet Børsens Investordyst to gange. Til dagligt driver han virksomheden Formue & Investeringsrådgivning, hvor han hjælper formuende kunder med at investere deres kapital. Lars Jørgen Rasmussen har særlig fokus på danske aktier, og er samtidig en af de mest populære oplægsholdere på invested.dk

I denne Talk vil Lars Jørgen Rasmussen fokusere på de danske aktier, hvor han ser særlige muligheder, og han vil også se på særskilte og overordnede faldgruber i markedet.

Lars Jørgen Rasmussen har en cand. polit. i rygsækken. Han har været aktieanalytiker, aktiedealer, porteføljemanager og aktiestrateg. Siden 2014 har han været selvstændig med sit firma Formue- og Investeringsrådgivning. I 2017 og 2018 vandt han Børsens Investordysten.

Avatar photo

Lars Jørgen Rasmussen

Lars Jørgen Rasmussen har mere end 30 års erfaring med de finansielle markeder. Han har en cand. polit. i rygsækken. Han har været aktieanalytiker, aktiedealer, porteføljemanager og aktiestrateg. Siden 2014 har han været selvstændig med sit firma Formue- og Investeringsrådgivning. I 2017 og 2018 vandt han Børsens Investordysten.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

10 kommentarer