Kursen på bitcoin er igen meget tæt på all time high, og det glæder især en af Danmark mest kendte iværksættere inden for kryptvaluta, nemlig Niklas Nikolajsen.

Niklas Nikolajsen bor til dagligt i et slot i Schweiz, hvor han driver selskabet Bitcoin Suisse, der af værdisat til adskillige milliarder kroner.

I dette gratis webinar for invested.dk vil Niklas Nikolajsen fortælle om sin helt utrolige rejse fra fattig softwaremedarbejder i Danmark og til fremsynet krypto-rigmand med globalt udsyn og enormt international netværk.

Niklas Nikolajsen vil fortælle om sin personlige passion for bitcoin, og hvorfor han mener, at kryptovaluta er en af de største opfindelser i nyere tid. Samtidig vil Niklas forholde sig til den nuværende kursudvikling i bitcoin, og også fortælle, hvor han tror, at kursen skal hen på den korte og den lange bane.

Niklas Nikolajsen vil til sidst berøre sit eget selskab Bitcoin Suisse og fortælle, hvordan selskabet kan hjælpe investorer inden for kryptovaluta.

Niklas Nikolajsen er en berømt skikkelse inden for krypto-verdenen, og hvis man interesserer sig for kryptovaluta, personlige succeshistorer, verdensøkonomi, den monetære udvikling – og måske også, hvad fremtiden kan bringe – så er dette webinar et absolut must.

Avatar photo

Niklas Nikolajsen

Niklas Nikolajsen er en dansk legende inden for bitcoin og bitcoin-investering. Han købte privat op i bitcoin allerede i 2011, da prisen var under 50 cent per styk, og kunne dermed inkassere flere hundre millioner kroner, da prisen seks år senere ramte 20.000 dollars.

Sideløbende flyttede han til Schweiz, hvor han har opbygget forretningen Bitcoin Suisse fra bunden. Selskabet hjælper blandt andet velhavende mennesker med at investere i kryptovalutaer, veksle til og fra regulerede valutaer og opbevare de digitale valutaer et sikkert sted. Bitcoin Suisse har desuden ydet finansiel rådgivning på nogle af verdens største ICO’er. Bl.a. Tezos og Bancor.

Niklas Nikolajsen har de seneste fire år været at finde på den prestigefulde liste ”Top 100 Bankers in Switzerland” fra det Schweiziske finansmagasin BINALZ.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar