Bitcoin er over de seneste uger eksploderet opad i pris, og mainstream-medierne er nu også begyndt at skrive om fænomenet – igen. Nogle ryster på hovedet, mens andre gnider sig i hænderne. I dette webinar får du en bedre forståelse for, hvad der ligger bag de seneste stigninger, samt et bud på, hvad der kommer til at ske i den kommende tid.

Sidste år steg bitcoin 87%, og i år er kryptovalutaen steget med over 100%. Kan de stærke stigninger fortsætte? I dette eftermiddags-webinar kigger vi på argumenterne for og imod med en saglig og faglig tilgang, ligesom vi kommer ind på en metode til hurtigt at komme i gang med at investere i bitcoin.

 

 

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar