De fleste unge ved, hvad NFT er, og snart vil du ærgre dig over, at du ikke selv vidste det noget før. Som investering er NFT allerede blevet berømt og berygtet med helt vanvittige stigninger og fald. Men mange eksperter forventer, at NFT’er på et tidspunkt finder et stabilt niveau, og dernæst bliver en særdeles seriøs investeringsmulighed.

NFT står kort og godt for Non-Fungible Token. Det defineres som en enhed data, der er gemt på en blockchain, som certificerer, at et digitalt aktiv er unikt og ikke kan udskiftes. Det er en fil med en unik kode, som kun du ejer.

Denne Talk er din mulighed for at forstå hypen omkring NFT’ere og måske foretage en rigtig god fremtidig investering.

Det siges dog, at kun 1 ud af 100 NFT’ere bliver til en investering med et positivt afkast. Med denne talk vil du lære, hvordan du kan spotte en vinder.

Til at hjælpe os med at navigere i NFT-verden får vi besøg af Lasse Frederik Pedersen. Lasse har længe haft en passion for blockchain, metaverse og NFT. Han er oprindeligt fra Nordjylland og har drevet en succesfuld ejendomsmæglerkæde, men i 2022 valgte han at satse alt på at opbygge en rådgivningsvirksomhed om sin passion. Via sin hjemmeside Kryptolasse.dk hjælper han nye investorer i gang med investering i kryptovaluta og NFT’ere.
Her er en teaser fra Lasse:

Lasse er eminent til at tage et komplekst emne og bryde det ned til et niveau, hvor alle kan være med. Glæd dig derfor til denne Talk, og tilmeld dig, hvis du vil blive klogere på NFT’ere og Web3. Som altid er det gratis at se med LIVE for alle medlemmer af Invested.dk. Premium-medlemmer har mulighed for at se den optagede version af Talk’en.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Lasse Pedersen

Lasse Frederik Pedersen er ekspert i NFT’ere og kryptovaluta, og så ved han en masse om ejendomme og land. Han er uddannet ejendomsmægler og opbyggede den succesfulde virksomhed Din Mægler, som i en periode var Danmarks største uafhængige ejendomsmæglerforretning. I 2019 begyndte han at interesse sig for en helt ny type land, nemlig virtuelt land i Metaverse og under Web3. Blochchain, kryptovaluta og NFT’ere blev en passion, som han ikke kunne slippe. Han solgte alt, hvad han ejede, og rykkede teltpælene op fra sin hjemstavn i den nordjyske muld og flyttede til København i 2022 for at dedikere sig 100% til NFT’ere og kryptovaluta.

Han driver i dag sin egen virksomhed, hvor han rådgiver og afholder kurser for at hjælpe andre i gang med investering. Lasse har bl.a. optrådt i forskellige medier, såsom Nordjyske Stiftstidende og han har holdt flere foredrag bl.a. for Aalborgs erhvervsliv samt netværksorganisationen Round Table. Lasses drive er at formidle sin viden til andre, så de kan opnå livsdrømme og aktivt bruge viden om krypto/NFT som investering eller kan integrere fx NFT i forretning/arbejde.
Det langsigtede mål er facilitere land for kunder i det digitale univers.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar